Category Uncategorized

McCarthy dobi popolnoma novo, okolju prijazno belo od glavnega mentorja Kevina O’Connella. TeamSpreadMoneylineTotalLA Rams+5,5 (-110)-110Nad 41,5 (-110)Seattle Seahawks-1 (-105)-110Pod 41,5 (-110)Več napredkov v prvem koraku https://stave-sportne.com/pinnacle/ tedna NFL 2024 nakazuje, da boste videli intimno video igro. Znotraj ogromnih sezon za Creatures QB Daniel Jones, tip in tudi Giants se odprejo, medtem ko je doma favorit 1-območja. Svež napad Panthers se je močno boril v novincu Bryce More youthful 12 mesecev. Najnovejši Jaguar je majhen favorit na poti, vendar je med izbranimi.

  • Možno bi bilo, da bi dosledno podpirali Dallas, ker nadaljujemo skozi povsem novo predsezono.
  • Akcija denarne linije se nagiba k slabšemu Chicagu tudi med 63% odsotnosti sedežev/59% denarja.
  • Baltimore in izgubili, pri čemer ste izgubili izbiro na vašem domu na Cleveland Browns, s čimer ste izgubili odlično 14-delno 4.-ena-četrtina prednost v procesu.

Na koncu vam bo omogočil, da krmarite po novi žici odpovedi in izvajate svoje lastne domišljijske skupnosti, hkrati pa ostanejo igralni izdelki trdni vse leto, zlasti v 12 mesecih. Tom’s Finest Wagers proti dajanju, pridobljenem na odličnem 60-odstotnem posnetku, sicer najboljšem v vsej zgodovini nekaj sezono in boste tip obsedla zadnjih neporaženih ljudi 3000 zapisov v Scott Fish Dish več. Dobro počutje Tua Tagovailoa bo verjetno eno od glavnih poročil NFL, kot je bilo v lanski sezoni, in povedal vam je v aprilu, da je dvomil o starosti.

Kdo so novi Preferred, ki vam bodo pomagali pri dobitkih? Sveži NFL?

Zato v njihovi osnovni igri namesto njihovega najboljšega pridobivanja tveganja v zadnjih nekaj letih ni nobenega načina, da bi določil touchdown – tudi če je v nasprotju s kardinali. Nagnjen k skupini na primer moja pristranskost Creatures se prikrade noter, ustvarite nekoga, ki se dejansko počuti najbolj najboljše glede Minnesote kot samo New Yorka to sezono? Kar ni prek območja optimizma na Giants. Sledi tisto, kar morate vedeti o celotnem zapisu iz igre, ker se v naslednji polovici začne popolnoma nova sezona 2023.Drugih 50 odstotkov nove 18-dnevne sezone se začne pred kratkim v primeru, da Carolina Panthers sprejme najnovejše Chicago Holds v Soldier Community za četrtkove večerne športe. Biti kvalificiran Stave je treba postaviti od verjetnosti koraka 1/1 (2,00) ali višje.

Nekaj ​​dni 1 Predujmi

Jacoby Brissett in Colts ni podcenjen, da je zabava Titanov. Nova zmaga Indyja v 2. mesecu je pravzaprav življenjski slog prej in tudi zdelo se je, da Mariota ni Tannehill 2.0. To ne poveča vodstva Coltov do tega, da so ena od razbitih skupin in da ste lahko lupina njegovih prvih letnikov. Z linijo dobitkov in porazov so novi 4-7 SU Jets komaj dosegli prepričljiv kot.

betting games

Sveži Baltimore Ravens je domač in ustanovljen, medtem ko je stopnička 3-oddelek boljša od rdeče obarvanih-seksi Cincinnati Bengals v uvodni priložnosti zaradi svoje video igre. 11. mesec in opazuje dodaten pokončen najboljši datum za vaš Denver Broncos. Zasledovanje nekajdnevnih 10 iger MNF iz Buffala se popolnoma novi Broncosi vrnejo domov, da izkusijo mesto najnovejših Minnesota Vikings na nedeljskih večernih športnih dogodkih. Prilagojene izbire za NFL in športne dogodke na fakultetah ali univerzah see’em tekmovanja.

Chicago Bears, proti Ohio Area Chiefs

“Gamblers dejansko hrepeni po novih Beastih, da ohranijo svež ofenzivni zagon v zvezi z zadnjim polčasom stran od povratka prejšnjega tedna proti. najnovejšim Cardinals.” Kljub temu denarna linija 49ers -575/Giants +420 postaja dodatna sredstva, kar ni presenečenje. “Še zelo malo akcije v tej spletni igri, saj je stran od deske, na kateri igra Miami, do vaših nočnih dejavnosti ob koncu tedna,” vam je povedal Degnon.

Naši lastni izbori osebnih računalnikov NFL dajejo predloge izključno glede na zapletene statistike. Te vrste brezplačnih izbir poskušajo neomajni zaradi kakršnih koli individualnih predsodkov, ki lahko pogosto vplivajo na presojo odličnega stavnika. Ker izbor računalnikov upošteva ogromno število raziskav, pogosto zagotavlja precej dobro ozadje. Čeprav je težko napovedati dejanski izid skoraj vseh iger lige NFL, vsi naši izbori lige NFL upoštevajo številne raziskovalne točke, da izberejo daleč najverjetnejše scenarije, ki jih lahko nato razdelimo vam. Računalniške napovedi NFL izstopajo od standardnih strokovnih izbir, ker uporabljajo širok spekter raziskav in lahko razumete načrt NFL. Zaradi izvajanja na tisoče simulacij in uporabe zapletenih študij naredijo projekcije, s katerimi lahko neposredno ugibajo bolj verjetne rezultate spletnih iger.